Snapthatback x National Museum of Nature History

Snapthatback x National Museum of Nature History

Snapthatback запустив ініціативу на підтримку київського природничого музею

Ми об'єдналися з Національним науково-природничим музеєм НАН України, аби допомогти установі зі збором коштів на опалення протягом зимового сезону. Ще 10 жовтня минулого року будівля музею постраждала від масованого ракетного обстрілу росією, а цьогоріч залишилась без "державного фінансування та будь-яких субсидій на оплату комунальних послуг". 

«Внаслідок відсутності державного фінансування та будь-яких субсидій на оплату комунальних послуг, в Музеї відсутнє опалення. Температура в наших експозиційних залах ледь сягає 12 градусів», — йдеться в офіційній публікації музею.

На підтримку природничого музею, Snapthatback створив спеціальну благодійну кампанію, яка складається з лімітованого дропу речей, промо-ролику, який показує інтерʼєр та особливості експозиції. Також був відкритий окремий збір коштів для тих, хто хоче допомогти установі.

Дроп складається з футболки та сумки-шоперу, у зелених та чорних кольорах, з ілюстраціями експонатів музею, кожна з яких демонструє одну з тематик музею, а саме: геологічну, зоологічну, палеонтологічну та ботанічну. 

Ми давно хотіли залучити свою аудиторію до підтримки культруних установ та зробити спільний проєкт з природничим, адже самі його відвідуємо ще з дитинства. Але новина про відсутність фінансування дала фінальний поштовх   що з ініціативою не можна затягувати.

Одяг та аксесуари вже доступні в музеї, шоурумі S.T.B. за адресою Гончара, 14, або на вебсайті магазину snapthatback.com. За благодійний внесок від 300 грн на збір, в офлайн магазині можна отримати запрошення до музею від Snapthatback та квиток.