S.T.B. x White Men Can Crack

S.T.B. x White Men Can Crack

Нарешті, магазин кросівок Snapthatback став частиною спортивної ініціативи Києва. Літній сезон завершився, і 9 вересня 2023 року на стадіоні "СХІД" разом з командою White Men Can Crack ми провели чемпіонат з баскетболу OSNOVA, це вже п'ятий за рахунком.

На заході панувала дружня атмосфера, грали круту музику, фрі снеки, проводили захоплюючі конкурси, роздавали цінні подарунки. Щоб описати подію коротко - було неймовірно весело. А щоб розповісти про неї більш детально: взяло участь 60 учасників, було 5 команд, змагалися у форматі 3x3, проводили конкурси та групові ігри, виступали реп-група і діджей, а також роздавали подарунки від мега-спонсорів (і S.T.B. також долучився).

Ми вдячні нашим збройним силам, що навіть у такий непростий час підтримують культуру баскетболу. Частину зібраних коштів ми донатимо на потреби військових, які зараз перебувають на службі і дуже сумують за грою в баскетбол.

Так як було спекотно, ми хочемо поділитись з вами фотографіями з цього заходу, щоб всі, хто не встиг приєднатися до нас на стадіоні "Схід", могли відчути атмосферу через дисплеї своїх телефонів.